Fravænningsfoder

Vores blandinger leveres som 2,2mm piller eller som mel. Vores fravænningsblandinger indeholder den unikke Sunlustre, som er en specialbehandlet fuldfed soja, der giver et højt energindhold samt høj fordøjelighed samt bidrager med god smag. Den let fordøjelige Sunlustre af ensartet kvalitet sikrer en bedre foderoptagelse med høj tilvækst til følge. MatanXL, som er tilsat A-One blandingerne, er en protein- og appetitbooster på sukkerbundne aminosyrer. Vores valg af råvarer gør, at A-One´s foderprogram med succes kan anvendes til zinkfri fodring.

Combat Special

Produktspecifikationer

Kategori: Fravænningsfoder

Ekstra information:

Combat Special bruges i farestalden til besætninger med fravænningsudfordringer som f.eks. øget sygdomspres. Combat Special har et stort indhold af mælk, og kornprodukter, der er varmebehandlet, som giver en høj udnyttelse. Combat Special er ideelt som startfoder i farestalden fra 5 dage til 4,4 kg, hvorefter smågrisene bør skifte til Combat 1.

Kontakt os

Fandt du ikke det, du søgte ?

Er dit behov et helt andet, så kontakt A-One for en uforpligtende snak. 

På vores hjemmeside er kun vores produktprogram tilgængeligt. Her ved A-One er der nemlig mulighed for at få sammensat lige netop din blanding.