Sidste nyt

Her kan du finde en blanding af nyheder, referencer samt artikler fra faglige magasiner vedrørende A-One og det vi går og laver.

A-One Danmark får ny direktør


Jesper Skjøtt (42 år) er fra den 1. september ny direktør for A-One Danmark.
Han efterfølger Åge Staun, der efter mere end 10 år i spidsen for A-One Danmark, har besluttet at trække sig tilbage fra sin stilling, som direktør for selskabet.

Åge Staun (74 år) har mange års ledelseserfaring fra kemikalie- og grovvarebranchen og egen rådgivningsvirksomhed og blev ansat til at genetablere A-One’s position på det danske marked for fravænningsfoder til smågrise. Åge Staun har stået i spidsen for den meget flotte udvikling A-One Danmark har gennemgået, med salg af færdigfoder, mineraler, koncentrater og specialprodukter til det danske og østeuropæiske marked.

Det er i høj grad Åges fortjeneste, at A-One Danmark i dag fremstår som en god og stabil international forretning. Jeg er glad for, at Åge har sagt ja til på konsulentbasis, fortsat at være tilknyttet A-One/Devenish koncernen, siger managing director, Aidan O’Toole.

Åge Staun tog beslutningen om at træde tilbage sidste år, og har selv været med til at finde sin efterfølger.
Jesper Skjøtt kommer fra stillingen som salgsdirektør i A-One Danmark og har mange års erfaring i den danske og internationale griseindustri fra sit arbejde i SPF og DanBred. Jeg er glad for, at Jesper sagde ja til at tage over efter Åge.
Vi er inde i en spændende udvikling med helt nye revolutionerende produkter, der kan medvirke til en bæredygtig og CO2 neutral griseproduktion. Vi har igangsat en helt ny strategiperiode, hvor Jesper Skjøtt skal være med til at videreudvikle og styrke vores position på det danske og europæiske marked. Jeg ser frem til et tæt og godt samarbejde med Jesper, sige Aidan O’Toole.

Det er nogle halvstore sko, jeg skal udfylde. Åge Staun har haft stor andel i opbygningen af den solide platform A-One Danmark står på i dag, og jeg ser frem til den spændende opgave der venter mig. Jeg glæder mig til et fortsat godt samarbejde med kollegaerne i A-One og ledelsen i Devenish koncernen, siger Jesper Skjøtt.

For yderligere kommentarer kontakt:
Managing director A-One/Devenish Aidan O’Toole: 00353 (87) 8569609
Direktør A-One/Devenish Danmark Åge Staun: 0045 40681203

Tilbage