Sidste nyt

Her kan du finde en blanding af nyheder, referencer samt artikler fra faglige magasiner vedrørende A-One og det vi går og laver.

A-One Danmark kåret som Børsen Gazelle 2023


 

Hos A-One Danmark er vi stolte af, at vores store indsats og hårde arbejde har båret frugt.

Vi er nemlig kåret som Børsen Gazelle 2023!

En Gazellevirksomhed, som kåres af erhvervsmagasinet Børsen, er en betegnelse for en hurtigt voksende virksomhed, som minimum har fordoblet sin nettoomsætning over en fireårig periode.

Denne fine anerkendelse vidner om, at vi er lykkedes med vores langsigtede strategi om at vækste vores virksomhed. Ved et fortsat fokus på hjemmemarkedet, samtidig med at vi har profiteret af de muligheder, der har vist sig på eksportmarkederne. Ikke mindst også takket være en lang række loyale og tilfredse kunder og samarbejdspartnere, som vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med i årene frem.

At kunne lykkes med at drive en virksomhed i forandring med succes kræver visionær ledelse og dygtige og dedikerede medarbejdere, som er klar til at gå den ekstra mil for at nå virksomhedens mål med kunden i centrum. En stor del af succesen er, at vi er så privilegerede, at vores nuværende medarbejderstab har været en del af A-One Danmark gennem flere år. Vi er fuldt bevidste om, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource.

Vi tror på, at fremtiden byder på flere muligheder for at vokse og udbrede kendskabet til A-One og Devenish’s produktportefølje, både alene og gennem allerede etablerede og nye partnerskaber.  

 

Jesper Skjøtt

CEO

A-One Danmark

 

 

 

Tilbage