• Slide01
  • Slide19
  • Slide12
  • Slide11

Vores Firma

Hvem er A-One Denmark

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Vores fokus er på opbygning af langvarige, gensidigt gavnlige relationer med vores kunder, hjælpe dem med at sikre en succesrig fremtid ved at øge deres produktivitet og rentabilitet, samtidig med, at deres kunders krav opfyldes.

A-One Feed Supplements Ltd leverer produkter og ydelser til husdyrindustrien som helhed. Med speciale i fodring af unge dyr og med mere end 35 år i branchen har virksomheden opbygget et misundelsesværdigt ry, når det gælder kvalitet og service. Grundlagt i Storbritannien og med en voksende forretning i Europa, leverer A-One Feed Supplements værdi for pengene uden at gå på kompromis. Ved hjælp af den nyeste teknologi tilbyder virksomheden svineproducenter en reel mulighed for at blive endnu mere succesrige.

Vores globale tilstedeværelse gør os i stand til at være på forkant med kundernes behov og levere proaktive løsninger til nuværende og kommende udfordringer, idet vi tilfører værdi i alle faser af forsyningskæden.

Vi har et tæt samarbejde med de forskellige Nationale konsulenter og eksperter: Med eget kontor og salgsorganisation i Danmark, fabrikker i Irland, England og USA og repræsentationer i en lang række lande har A-One og Devenish et stærkt international hold, der forstår kundernes behov i de forskellige lande.

Partnerskaber med kunder for at fremme resultater og rentabilitet

Vi vil udvikle et skræddersyet ernæringsprogram, der modsvarer kravene fra de individuelle gårde, samt levere optimale resultater til din virksomhed.

Vores strategi med at være på gården giver vores teams mulighed for at evaluere din gårds specifikke behov baseret på en række faktorer, herunder genetik, landbrugsdrift, foderkvalitet og sundhedstilstand.

Kvalitet er nøglen og en central komponent i alt, hvad vi gør

I dag skal fødevareproduktion opfylde krævende standarder inden for områder som kvalitet, sikkerhed, bæredygtighed, miljøpåvirkning, dyresundhed og velfærd.

I Devenish Group har vi udviklet et strengt system til kvalitetskontrol, der giver os mulighed for at spore alle råvarer fra kilde til slutbruger, hvilket giver os ro i sindet i forhold til vores kunder.

Vi har indgået et samarbejde med Institute for Global Food Security på Queens University Belfast for at udvide kvalitetssikringsprocedurerne for vores råvarer og færdigvarer samt udvikle teknikkerne til hurtigt at analysere vores produktportefølje.

Vores samarbejdspartnere

http://www.a-one.co.uk
http://www.devenishnutrition.com/
https://www.hipeak.co.uk/
http://vitritionorganics.co.uk/